Twee meter Sterk…

Mijn allerjongste klant is een keiharde werker, op zeer jonge leeftijd gestart met zijn eigen bedrijf. Gedreven en met de juiste inzet verrast hij mij telkens weer met uitstekende ondernemersinzichten en zelf geschreven teksten-  of deze perfect Nederlands zijn?
Echt, dat doet er niet toe. Stiekem denk ik dat het juist leuk is.
Bijna 2 meter Sterk is Robert en hij laat nu al zien hoe uitstekend hij met mensen, met afspraken en met zijn vak omgaat.

Ik hoop zo dat Robert geen uitzondering is maar juist een voorbode van de jeugd van tegenwoordig :D.

 

Lokaal op de kaart

Zojuist hebben we zijn website gelanceerd en tegelijk op de lokale kaart gezet. De site past helemaal bij nuchtere Robert, er hoefden geen marketingtools in verwerkt.
Gewoon een website die zijn passie voor tuinen en zijn werk online zichtbaar maakt voor die klanten die zijn aanpak waarderen.

Een voorbeeld van hoe ik een website van een lokale onderneming in een specifiek vakgebied anno nu graag zie. Jouw plekje op internet waar je je verhaal kunt vertellen en waar andere mensen kunnen rondsnuffelen of jouw diensten datgene kunnen aanvullen dat zij nodig hebben.
Of jij als persoon een beetje bij hen past. De rust die een dergelijke website kan uitstralen is aangenamer dan de gemiddelde doe-dit-doe-dat-klik-hier-offerte website waar je niet echt contact met de uiteindelijke ondernemer maakt, maar meer de visie van zijn reclamebureau krijgt opgedrongen.

Ja, wij weten dat Popups effectief kunnen zijn. Ik ben het geheel met Robert eens dat dit op zijn website niets toevoegt omdat het totaal niet bij hem past.  Wel hebben we een Emaillijst gemaakt om zijn klanten en andere geïnteresseerden maandelijks de tuintips toe te kunnen sturen.

Als je nog tuinplannen hebt voor dit jaar – wees er snel bij want zo’n jongen zit gegarandeerd in no-time vol. Ik ben heel benieuwd naar de pagina ons team in 2020.
Dan is Hoveniersbedrijf Robert Sterk de grootste in ‘t Gooi. Let maar op!

 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly