VACATURES

Object&co is een gevestigde onderneming, actief op de markt voor vastgoed diensten.

Object&co levert vooral woning fotografie (alle vormen), NEN 2580 opname metingen en meetrapporten, plattegronden in 2D en 3D, energielabel scans en certificaten evenals aanverwante producten zoals dia presentaties, artist impressions, video presentaties etc.

Object&co is op zoek naar franchisenemers die zelfstandig een bedrijf willen starten. Het model van Object&co is een franchise vorm, echter zonder de nadelen en wel met de voordelen van een franchise constructie.

De Object&co zelfstandige (“ZZP Ondernemer”) collega is volledig verantwoordelijk voor een regio en bouwt daarbinnen aan zijn eigen klanten portfolio, dus aan zijn omzet en marge.

De werkzaamheden bestaan uit het (naast de commerciële acquisitie bij makelaars) het op locatie verrichten van woning fotografie, NEN opname metingen en inmeet schetsen, eventueel energielabel scan en rapportage. Object&co levert alle backoffice diensten aan de regio zelfstandige zoals: facturering, debiteurenbeheer en incasso, uitwerken en tekenen van 2D en 3D plattegronden, uitrekenen en vervaardigen NEN 2580 meetrapporten, realisatie en levering marketing- en sales materiaal, landelijke promotie, product ontwikkeling etc.

Object&co is op zoek naar serieuze en gedreven kandidaten die een eigen bedrijf willen opbouwen in de tweede/derde carrière fase van hun leven of met veel gedrevenheid als jonge ondernemer.
De ervaring leert dat het 3-5 maanden duurt voor dat een 70% niveau kan worden gerealiseerd van de haalbare omzet.

Dit maakt deze kans ook ideaal voor kandidaten die momenteel in een werkeloosheid situatie zitten en graag als zelfstandige het roer weer in eigen handen willen nemen. Het UWV heeft een ideale regeling om te starten als zelfstandige en de aanloopkosten(verliezen) door middel van de uitkering te compenseren gedurende de zelfstandige start proefperiode van 26 weken.

Benodigde investering: professionele Nikon/Canon/Sony/Pentax camera set (~3500 EUR), meet apparatuur (~250 EUR), Krachtige PC/Mac, printer en scanner en groot beeldscherm (foto bewerking) (~2500-3500 EUR) en software (~1000 EUR) evenals een snelle internet verbinding.

Object&co kan gedeeltelijk de investeringen voorfinancieren (entree fees) en verrekenen met de geleverde diensten vergoeding. Object&co levert ook alle ondersteuning in businessplannen, financiële modellen, acquisitie, training en het managen van uw eigen onderneming (boekhouding, BTW aangiften etc.).

LET OP: geen loondienst, niet parttime, geen creatief vrij werk, gewoon lekker hard werken en continu vraag en dus continu werk, geen hobbyisten die nog vragen hoe je scherp moet stellen en wat is RAW, niet alleen maar fotografie (daar kan je niet meer van leven) en niet in andere dan de onderstaande regio’s.

Reacties naar mario@objectenco.nl

 

Profiel:

  • Tussen de 30 en 50 jaar (45-plus vacaturebeleid);
  • Ondernemersgeest en spirit;
  • Commerciële ervaring in verkoop en relatiebeheer;
  • MBO/HBO opleiding, bij voorkeur ook technisch georiënteerd als bouwkunde of energietechniek, dus behalve fotovakschool of fotoacademie;
  • Een passie voor professionele fotografie (top interieur foto’s zijn een must voor onze klanten);
  • Goede vaardigheden in werken met Microsoft Office, Adobe Photoshop/Lightroom etc.;
  • Zelfdiscipline en geschikt om met een grote vrijheidsgraad te kunnen functioneren;
  • Bereidheid tot het volgen van opleidingen voor NEN 2580 opnames.

Wij zoeken momenteel professionele fotografen als zelfstandig franchise ondernemer in de exclusieve werkregio’s:

1. Assen (extra)
2. Leeuwarden e.o. (zelfstandig/nieuw)
3. Heerenveen e.o. (zelfstandig/nieuw)
4. Apeldoorn e.o. (zelfstandig/nieuw)
5. Breda/Tilburg e.o. (extra)
6. Bergen op Zoom e.o. (zelfstandig/nieuw)
7. Sittard e.o. (zelfstandig/nieuw)

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly