Selecteer een pagina

Big Deal

Small Budget?
 

Gebruiksvriendelijk
Mobielvriendelijk
Oog voor conversie

Bespaar tijd

Een maatwerk website duurt 4-8 weken om te bouwen. Met onze sjabloonpakketten is het ontwerp, optimalisatie voor mobiel en de ontwikkeling van functies al gedaan, zodat u uw website binnen een week kunt gebruiken.

Bespaar geld

Een maatwerk 8-12-pagina website inclusief diverse functies begint bij ongeveer € 2500 en gaat omhoog afhankelijk van het aantal extra speciale functies die nodig zijn. Onze pakketdeals beginnen bij € 499

Enthousiaste Begeleiding

JAAA, was een prachtige co create keukentafel workshop! Wat een energie kwam er vrij! Mooie stappen gezet! Dank voor de inspiratie en vasthoudendheid om door te gaan…!
Wilma Hanskamp, Talent2Use

SoPressed voorziet je van duidelijke adviezen, goede nazorg en opbouwende kritiek. Ook voor een computer dummy zoals ik, waren de coachingsessies zeer bruikbaar. Ik ben zeer goed op weg geholpen.
Marina Nubia, Let your light Shine

Veel gestelde vragen

Onze sjablonen zijn gebouwd op het zeer populaire Divi Page Builder-framework van Elegant Themes. Divi is aantoonbaar een van de meest flexibele WordPress-frameworks en heeft een groeiende community van supporters en gebruikers.

Basisinstallatie?

De meeste recepten beginnen met een teentje knoflook en een uitje.

Ons recept:
WordPress +Theme+ Childtheme+ Plugins, hierna het door jou gekozen demotemplate. Dat is de basis. We maken 1 hoofdmenu en als je wilt een footermenu, een sitemap, zijbalk, header en footer en de pagina’s die je hebt opgegeven, waaronder de contactpagina. Ook vinden wij dat een goede “about me” pagina niet mag ontbreken. Mét foto natuurlijk!

Wat kan SoPressed voor mij betekenen?

  • Jouw businessplan / diensten vormgeven in een nieuwe website
  • Oplossingen leveren voor optimaal gebruik van online modules
  • Je website restylen en optimaliseren
  • Jou trainen zodat je veel aan je site zelf kunt doen (bloggen, webshop, content, nieuwsbrief, media)
  • Je website voor zoekmachines optimaliseren
  • Je website up-to-date houden

Wanneer kies je een pakket starter/small?

Met onze vooraf gebouwde WordPress-sjablonen kunnen wij voor jou een prachtige website bouwen voor een zacht prijsje. Wij investeren flink in sjablonen, zodat voor elke klant een passende oplossing bestaat voor de website. Heel eerlijk gezegd: lang niet iedereen heeft een op maat gebouwde website nodig. Of als je net begint, heb je misschien gewoon nog niet in kaart wat je wel en niet nodig hebt. Dat je online te vinden bent en je diensten kunt aanbieden is soms urgenter dan hoe dat er precies uitziet. Bovendien doen onze sjablonen niet onder voor goed maatwerk, als het je smaak maar is!

En als ik straks toch meer wil?

Elke starter krijgt van ons een gegarandeerde , unieke inruil-garantie. Kies je over een poosje toch liever voor een duurder pakket, dan krijg je de complete aanschafprijs terug op de eindfactuur. Je ruilt je instapmodel dus gewoon in voor een Premium versie wanneer het jou uitkomt. Wij hergebruiken waar mogelijk de bestaande content en structuur.  Lekker duurzaam en vooral heel praktisch.

Hoe lang duurt dat allemaal?

Wil je heel snel online én is 1 van de sjablonen van SoPressed al exact wat je bedoelt? Dan kunnen we jouw teksten en media in dit template zetten en ben je binnen een week online met de basis voor slechts € 499,–
Tip: Volg onze Small Group Training zo snel mogelijk, dan bouw je de site zelf nog verder uit.

Reken bij een beetje maatwerk op 4-8 weken, afhankelijk van wat er aan content klaar is.

Waarom SoPressed?

Ons doel is om websites te maken die aantrekkelijk zijn voor het oog en voor de gebruiker, eenvoudig te navigeren zijn én die gaan scoren op zoekmachines voor jouw relevante zoektermen in de regio. We hebben een uniek samenwerkingsproces met klanten en werken met ondernemers op basis van een wederzijdse klik en vertrouwen, wij zijn jouw sparringpartner en collega. Wij voorzien de website van jouw unieke branding, zorgen voor een online uitstraling die perfect aansluit bij de onderneming én de ondernemer(s) en laten jouw website 24/7 werken om jou te helpen je doelen te bereiken.

Bezoek ons

 
Kleine Drift 65

1221 JZ Hilversum

+31630331746
info@sopressed.nl
     

Laat een berichtje achter