Impressed…

De sleutel kregen ze in maart. Knalhard verbouwd. Geopend mei 2016.
Intussen werkte SoPressed alvast aan online zichtbaarheid en volgden Norbert & Esther netjes de (meeste) tips op. Het resultaat: Impressed!
Een prachtig BnB op Texel, hun droom komt uit. Enthousiaste tevreden gasten en heel hoge beoordelingen op de belangrijkste websites.

Voor SoPressed is de online zichtbaarheid van BnB De Moerbei een uitstekend voorbeeld om te laten zien hoe je zonder marketingkosten, zonder SEO Bureau, zonder Google Adwords en zonder trucjes snel hoog in google kunt komen.
Well Done. Kijk gerust of er nog een kamer vrij is! Ik gaf ze ook een dikverdiende 10.

Wil jij ook hoog in google komen? Neem dan vooral niets aan van de mensen die je “koud” benaderen hiervoor. En ook niet van mensen die je een bepaalde positie beloven. Maak een plan, zorg dat je weet wat jou uniek maakt, laat mij je Premium WordPress site maken of doe het zelf na een 1-op-1 training, neem eventueel ook het online zichtbaar coaching pakket en sta straks versteld van de opties die er zeker voor kleinere lokale ondernemingen zijn.

Als je wist dat “ranken” op een keyword in het toerisme op Texel 1 van de pittiger uitdagingen is, dan snap je dat het voor jouw website ook kan lukken!
SoPressed is met name  gespecialiseerd in het (online) zichtbaar maken van lokale écht zelfstandige ondernemers, coaches & trainers, kleinschalige recreatieobjecten en non-profits.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly