SoPressed verzorgt online zichtbaarheid en vindbaarheid voor een snel groeiende groep leuke klanten.

Tijd voor extra handjes en creatievelingen. Droom jij van een bestaan als Digital Nomad? Wil je afwisselend en zelfstandig aan de slag, zonder opgelegde targets of keurslijf? Ben jij enthousiast & gemotiveerd van binnen uit? Loop jij die extra 2 mijl voor een klant in nood?

  • Heb jij gevoel voor stijl?
  • Ben je prettig in de omgang, kun je goed luisteren?
  • Weet je al wat een childtheme is of ben je nu onwijs nieuwsgierig?
  • Durf je mee naar klanten en wil je zelfs bij hen op locatie je “kunstje” gaan doen?
  • Kun jij iets helder uitleggen aan iemand die minder handig is met de computer dan jij?

Zitten hier minstens 5 trefwoorden bij waar je écht over mee kunt praten:

WordPress – SEO – online marketing – screencast – childthemes – CSS – HTML – Photoshop – MailChimp – Social Media – Plug-in – App – PHP – JavaScript – Google analytics…

Wil je werken in een mini-team op wisselende plekken, ook wel eens vanuit huis? Kun je met vertrouwelijke informatie omgaan?
Wil jij op maandag graag vrij zijn, maar vind je het niet erg om af en toe ‘s avonds of op zaterdag te werken?

Een stageplaats bij SoPressed kan het begin zijn van jouw bestaan als Digital Nomad, weggelegd voor ondernemende creatievelingen die tegen een stootje kunnen, met een avontuurlijk karakter.

Gek op nieuwe prikkels ook al houden deze je van je werk? Wordt je wel eens midden in de nacht wakker met een geweldig idee? Kun jij begrijpen dat iemand om 6.12 een blog wil schrijven?

Jij kunt ook jouw plekje vinden en zelfs creëeren in een online business die perfect bij je past, zodat je van waar ook ter wereld je eigen bedrijf tot een succes kunt maken. Gebruik al die prachtige tools die wij vroeger niet hadden en maak die droom waar!

De stagiair bij SoPressed krijgt kansen om nieuwe tools te introduceren, een interessante bijdrage te leveren aan nieuwe producten en diensten. Jonge ideeën aandragen en verdedigen. En wie weet zicht op een baan of  veel beter: je eerste freelance opdracht als startende ondernemer. Heb jij het in je? Tijdens je stage doe je alvast kennis op die goed van pas komt als je zelf gaat starten. Ook kan SoPressed je begeleiden: een kickstart voor jouw eigen onderneming!

Stuur je motivatie naar fanny@sopressed.nl – Let op: acquisitie door derden zal genegeerd worden.

Vertel kort waarom juist jij deze stageplaats wilt en vermeld vooral duidelijk welke skills je al hebt en welke skills je het liefste tijdens je stage verder wilt ontwikkelen. En stel gerust vragen als je iets mist? Dit is de eerste stageplaats dus we leren ook van elkaar.

SoPressed is erkend leerbedrijf voor:
Allround DTP-er CREBO 25197

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly