Gewoon omdat het kan! Even mijn mening over al diezelfde landingspagina’s, webinars en klantenmagneten.

BLEEEEEEEEEEEH. Ik ben er zo klaar mee. Je opent je Facebook en alweer die gelikte Ad van degene die slapend rijk is geworden van zijn geblaat op Facebook. Dat rijk worden gun ik de pioniers helemaal! Die hebben dat maar mooi bedacht.
Maar toen was het nog iets dat opviel. Inmiddels is het trucje zo vaak overgenomen dat het bijna sneu is om weer zo’n wervende one-liner voorbij te zien komen.

Ik geloof er niet meer in. Jij?

Waar ik wel in geloof? Dat jij op jouw website heel goed laat zien wie jij bent, wat je doet en ook voor wie je dat doet. Heb je nieuwe klanten nodig? Zorg dat ze jou vinden op relevantie. Jij doet wat zij zoeken, je bent in de buurt en jouw aanpak spreekt ze aan.

Deel gerust af en toe een blog. Schrijf over jouw vak. Geef ftips. Maar blog niet omdat het toevallig vandaag op je contentkalender staat… Snel een nieuwe lead online? Een betaalde advertentie in je doelgroep… als je op Social Media actief bent, prima, ook daar. Probeer een gerichte AdWords campagne. Maar bovenal: heb geduld.

Geef je expertise eens weg aan een goed doel of een startende ondernemer in je netwerk. Mond-op-mond & Human-2-Human werkt nog altijd het best. Ga bij een forum. Help anderen. Dat zal je meer opleveren dan wachten tot Faceboekers zomaar fan van je worden, omdat jij ook die handleiding van een of andere internetgoeroe hebt uitgespit. Kuddes volgers, je herkent het van ver.
Wees geen schaap. Wees Jezelf.

Doe wat bij JOU past.

Ben je geen Social Media mens? Prachtig. Dan ben je anno 2016 al bijzonder.
Vind jouw manier. Die is er! 100%. Mijn passie is jouw passie zichtbaar te maken. Win-Win

En als je wilt uitvinden hoe jij zichtbaar wordt op de juiste plek EN op een manier die bij je past, bel of mail dan. Ik help jou graag!

Fanny handtekening informeel

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly