“De sky is the limit”

Wanneer je Divi installeert en gaat gebruiken zul je begrijpen waarom. Het biedt onbeperkte aanpassingsmogelijkheden en superieure functionaliteit. De Divi Builder is de functie die jou gaat helpen om een responsive lay-out te maken zonder code. Het probleem met de meeste andere thema’s is dat de lay-out toch veel beperkingen heeft. De Divi-bouwer geeft je de mogelijkheid om alles te veranderen.  De lay-out bouwer is gebaseerd op Drag & Drop, zodat zelfs je kinderen in staat zijn om het te gebruiken. Divi is eindeloos responsive. Het ontwerp zal zich automatisch aanpassen aan elke grootte van het scherm. Het werkt perfect op mobiele apparaten, ongeacht welk besturingssysteem ze gebruiken. Wil je Divi zelf gaan installeren op je WordPress website? Je kunt Divi alleen gebruiken als je lid bent van Elegant Themes of als je het via een ander lid afneemt. (Via SoPressed ben je echt voordeliger uit!) Je betaalt $89 per jaar, inclusief de fantastische plugins Monarch (Social Media) en Bloom (koppeling met nieuwsbrieven; popups die niet irriteren / fly-in).

Updates! Je moet WordPress-Divi Fan zijn…

Om te kunnen begrijpen waarom wij zo overexited zijn als er weer een grote Update aan komt. Elke update (inmiddels 3.0.38) is de beste update ooit!

Nu met AB Testing en Front end editor. WHAAT? Ja dat leg ik je graag uit. Laat me deze functie eerst zelf even grondig in de vingers krijgen.

Wat is er verder nieuw: je eigen kleurenschema toevoegen, eindelijk. En nog meer. Wil je ook altijd de laatste versie hebben? Met een SoCherish abonnement krijg je een update zodra deze beschikbaar is en getest met jouw website zonder verdere kosten.

Ik ben affiliate van Elegant Themes, dus wanneer jij je met mijn link aanmeldt krijg ik provisie. Zo werkt dat. Enthousiaste leden verkopen beter. Dat kost jou niets extra en levert je zelfs een mooi cadeau op! (Zorg dat je deze link gebruikt, meld je aan en mail mij je aankoopbewijs) Tip: Wil je het onderhoud toch al liever uitbesteden? Denk dan eens na over SoComfort of SoCherish, dan is je thema, incl. updates en benodigde licenties namelijk al inclusief.  Bespaar meteen $89 per jaar. En als je meer premium plugins gebruikt loopt je korting snel op! Ook heb ik een aanbieding voor een privetraining inclusief het Divi thema op jouw WordPress Website.

Wil je een demo? Of meteen een 1-op-1 training op je eigen Divi-website? Denk aan je cadeau! Gebruik  deze link – het kost je geen cent extra…

I'd love working with you...

Fanny handtekening informeel
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly