SSL – héél snel!

Een slotje bovenin de browser, je kent het wel. Van de webshops en vooral van je internetbankieren. Lange tijd werd er weinig aandacht aan geschonken, maar sinds kort kun je echt niet meer om het slotje heen…
Google Chrome laat niet langer alleen een piepklein slotje zien maar ook in opvallend groen de tekst: “veilig”.

Dat wil jij toch ook?

Naast het feit dat je je bezoekers graag veilig hun gegevens laat invullen -Ja, een simpel contactformulier valt daar ook onder-  beloont Google veilige sites ook met een betere ranking. Dus waar wachten we nog op? Allemaal snel aan de SSL

SSL certificaten (zie onder) bieden een vergoeding wanneer er toch via een hack in SSL certificaten fraude wordt gepleegd. De garantie die genoemd wordt bij de verschillende certificaten is het bedrag dat maximaal aan een eindgebruiker wordt uitgekeerd wanneer het SSL certificaat wordt uitgegeven aan een onbevoegde partij, waarbij de eindgebruiker geld is kwijt geraakt.

Kortom. Investeer die €1, 3 of zelfs €10 per maand. Dit komt je zichtbaarheid & imago ten goede!

Biedt jouw host geen SSL? Of is het duurder? Dan kun je ook overwegen om over te stappen op Managed WP hosting bij SoPressed.
Bij overstappen & afsluiten van een onderhoudspakket wordt je site gratis voor je verhuisd. Bij de verhuizing regelen we dan meteen je SSL.

Conclusie:

De manier waarop Google SSL erdoor drukt kunnen we écht niet langer negeren. Google laat zien dat ze niet bang zijn om via Google Chrome websites af te straffen die niet overgaan op SSL.
Regel je SSL certificaat. Of schrijf op waarom je dit niet gaat doen. Dan heb je er in elk geval over nagedacht. Je kunt nu je resultatenpagina in de zoekmachine een boost geven & tegelijkertijd de connecties van je bezoekers beveiligen.

Heb jij je site al overgezet op HTTPS? Heb je gemerkt dat je hoger in de zoeklijst staat? Wat houdt je nog tegen?
Laat je horen hieronder! Discussie geopend 😉

SSL voor https

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly